CHOCOLATE BOX

Betekenisvol genieten 
Ervaar het warme geluksgevoel wat alleen chocola je geeft! 

Ervaar het warme geluksgevoel wat alleen chocola je geeft! 

CREËER BETEKENISVOLLE HERINNERINGEN

Met deze box eet je de wereld mooier. Al het lekkers is duurzaam en dat maakt de herinnering blijvend. Voor jou en voor de wereld.

Missie met deze box

Je overladen met een warm geluksgevoel wat alleen chocolade je kan geven. Deze verwennerij is ook nog eens biologisch en plantaardig; duurzaam voor jou en onze mooie planeet.

Concept

Kruip op de bank onder een dekentje met je lievelingspersoon (kan ook jezelf zijn) ;-) of geniet van een zwoele avond buiten. Voor de ‘full experience’ doe je onze chocolate challenge.

Ons hart in deze box

Wij worden helemaal blij van de flavor discs in deze box. Door ons bedacht, ontworpen en voorgeproefd ;-). Hiermee kan je de chocolademelk van jouw dromen maken!

DE CHOCOLATE BOX

Annet

Lieke

Vera

Onze drive

Eten is echt de sleutel tot ons hart en motivatie. Iedereen eet. Het voedt ons, verbindt ons, maar kan met de juiste keuzes ook de wereld mooier maken. Vanuit die drive maken we bij Sync Ok duurzame eet keuzes toegankelijk voor mensen.

In onze horecazaak in Deventer zien we elke dag hoeveel mensen openstaan voor wat we doen. We zien mensen die meer bewuste keuzes willen maken, maar ook moeite hebben met uitvogelen wat ze kunnen doen en hoe.

We willen ons eten voor veel meer mensen toegankelijk maken. Daarom zijn we deze boxen gestart. Samen verlagen we onze FOODPRINT.

De boxen zijn niet bedoeld om zoveel mogelijk te verkopen, dat is juist niet onze bedoeling. We willen stimuleren om bewust te kiezen voor toegevoegde waarde. Getriggerd? We vertellen hoe wij dit zien in ons MANIFEST. Onze basis voor alles wat we doen.

Dream team

In 2008 ben ik in militaire dienst gegaan bij de Landmacht om de wereld een beetje mooier te maken. Tijdens 2 uitzendingen heb ik andere leefwerelden mogen ervaren. Dit voelde alleen niet als mijn zielsmissie.

Die ben ik gaan zoeken en zo ontstond Sync Ok en alles waar het voor staat. En dat ontwikkelt zich nog steeds. Door mijn ontwikkeling en die van het groeiende team. Iedereen brengt een unieke bagage en gedachtegoed mee. We hebben compleet andere achtergronden. Kapper, horeca, kunstopleiding... en dat maakt het interessant.

We vinden elkaar in het maken van mega lekker eten, het creëren van fijne momenten voor anderen en bewust in het leven staan.

Chocolate Box Deluxe

€24,95

Deze box vol chocolade treats geeft je het warme geluksgevoel wat alleen chocolade kan geven.

* 2 pure chocolade lepels
* 2 witte chocolade lepels
* 4 flavour chunks (geef je hot chocolate een twist met munt, popcorn, mokka of kaneel)
* mini marshmallows
* 2 red velvet tulband
* 2 blokken pure hazelnoot praliné fudge
* 2 blokken witte Oreo fudge
* 6 knapperige chocolate chip cookies

En ja alles wat hierboven staat is vegan! pinky promise

Allergenen: Sojamelk, soja lecithine, hazelnoot

Bewaar advies: Bewaar alles in luchtdichte bakjes. De fudge kan je het beste in een afgesloten bakje in de koelkast bewaren. De red velvet tulbandjes zijn het lekkerst als je ze binnen 3 dagen na ontvangst opeet. De rest kan je rustig 2 weken bewaren. De fudge kan je ook invriezen, maar waarom zou je ;-)

  • DUURZAAM GEMAAKT EN VERPAKT 
  • ​KOMT OP DE FIETS NAAR JE TOE
  • ​VEGAN EN GLUTENVRIJ
  • ​BIOLOGISCH EN FAIRTRADE

 © 2021 Sync Ok - Alle rechten voorbehouden - Privacy verklaring - Algemene voorwaarden - BTW nr: NL002212396B87

 © 2021 Sync Ok - Alle rechten voorbehouden - Privacy verklaring - Algemene voorwaarden

KVK 69178666 - BTW nr: NL002212396B87 - Contact: 0570442748 - E-mail: info@sync-ok.nl - Broederenstraat 29, Deventer

KVK 69178666 - Contact: 0570-442748 - E-mail: info@sync-ok.nl - Broederenstraat 29, Deventer